Видалення облікового запису запускає 30-денний період очікування. Протягом нього обліковий запис заморожено: платні функції вимкнено, сервісом користуватися не можна, але ви можете увійти й скасувати видалення. Через 30 днів усе буде остаточно видалено, крім рахунків-фактур, які наш платіжний провайдер зберігає відповідно до вимог закону.