Konto kustutamine käivitab 30-päevase ooteaja. Selle aja jooksul on konto külmutatud: tasulised funktsioonid on välja lülitatud ja teenust ei saa kasutada, kuid saad sisse logida ja kustutamise tühistada. 30 päeva möödudes kustutatakse kõik jäädavalt, välja arvatud arved, mida meie makseteenuse pakkuja säilitab seaduse nõuete kohaselt.