Usunięcie konta rozpoczyna 30-dniowy okres oczekiwania. W tym czasie konto jest zamrożone: funkcje płatne są wyłączone i nie można korzystać z usługi, ale możesz się zalogować i cofnąć usunięcie. Po 30 dniach wszystko zostaje trwale usunięte, z wyjątkiem faktur, które nasz operator płatności przechowuje zgodnie z wymogami prawa.