Tilin poistaminen käynnistää 30 päivän odotusajan. Sinä aikana tili on jäädytetty: maksulliset ominaisuudet on kytketty pois eikä palvelua voi käyttää, mutta voit kirjautua sisään ja perua poiston. 30 päivän kuluttua kaikki poistetaan pysyvästi, lukuun ottamatta laskuja, jotka maksupalveluntarjoajamme säilyttää lain vaatimalla tavalla.